Eerste examen van 2017 | Jeilkwan Hapkido
Image Alt

Jeilkwan Hapkido

[lead]Na een aantal maanden hard trainen was het dan eindelijk tijd voor het examen. Het meerendeel ging voor de eerste keer op, maar ondanks de goede voorbereiding met extra trainingen in het weekend, was de spanning van de gezichten af te lezen.[/lead]

Wim, de hoofdleraar uit Veldhoven, was als afgevaardigde van de NHF weer aanwezig als examinator en gaf achteraf zelfs nog complimenten voor de groei die duidelijk zichtbaar was bij de leden die inmiddels (bijna) een jaar trainen. Erg trots zijn we weer, want iedereen is geslaagd! Bekijk alvast onderstaande foto’s (er volgen er snel meer…).

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

Jeilkwan is een eigentijdse Hapkido school gericht op zowel de harde als de zachte kant van deze veelzijdige vechtkunst.

Openingstijden:

Maandag (Rosmalen):
20:30 – 22:30

Woensdag (Rosmalen):
21:00 – 22:30

Vrijdag (Den Bosch):
19:00 – 20:00
20:00 – 21:00

Locaties:
Jeilkwan