Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

Vanwege de slechte gezondheid van onze meester Ko Baek-yong besloot een afvaardiging van de NHF afgelopen week naar Zuid-Korea af te reizen om aldaar Familie Ko een hart onder de riem te steken. Het was een zeer bijzondere en intense tijd waarin we herinneringen ophaalden, samen trainden, werkten aan de nieuwe dojang van het toekomstige Hankimuye hoofdkwartier en het leven vierden.

Afgelopen zaterdag kregen Leon de Heus, Wim van der Linden en Roland van Boxtel de gelegenheid om hun dan-examen af te leggen voor meester Ko Baek-yong en meester Yang Yong-seok. Zij slaagden alledrie voor respectievelijk hun achtste, vijfde en derde dan.  Ik (Roland) ben trots dat ik met Wim en Leon op de mat mocht staan en voel me zeer vereerd dat ik mijn examen persoonlijk bij meester Ko Baek-yong in Korea kon afleggen.

Lees meer bij NHF

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Maandag (Rosmalen)
20:30-22:00 > Volwassenen
22:00-22:30 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag (Rosmalen)
21:00-22:30 > Volwassenen

 

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag (Den Bosch)
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag (Den Bosch)
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locaties:
Jeilkwan