Image Alt

Jeilkwan Juniors

Leeftijd 10 t/m 15 jaar

Speciaal voor onze jonge sporters hebben we Jeilkwan Juniors ontwikkeld. Een Allround Martial Art training voor de leeftijdsgroep van 10 t/m 15 jaar.

“Bij Jeilkwan Juniors ontwikkel je skills waar je de rest van je leven profijt van hebt.”

Korean Self-defense

Bij de Jeilkwan Juniors trainen we Korean Self-defense, een moderne versie van Hapkido. We trainen trappen, stoten, worpen (takedowns) en klemmen (submissions). Een veelzijdige training waarin iedereen zich in zijn of haar kracht kan ontwikkelen. 

Waarom trainen bij Jeilkwan Juniors?

Vooral bij de jongeren leggen we de nadruk op weerbaarheid en zelfverdediging. Je leert skills waar je de rest van je leven profijt van hebt. Daarnaast werk je ook aan je zelfbeheersing, discipline, focus en zelfvertrouwen. 

Onze trainers

Wie zijn de trainers?

Jeilkwan werkt met hoofdtrainer Roland en trainers Richard, Wahid & Joost. Tijdens de Jeilkwan Juniors lessen zijn er altijd minimaal twee trainers aanwezig, maar in de praktijk staan we vaak met 3 tot 4 trainers op mat. Op die manier krijgen de deelnemers veel persoonlijke aandacht.

Onze trainers zijn allemaal in het bezit van een EHBO diploma, een VOG en een bonk aan Martial Arts ervaring. Vanuit de NHF worden elk jaar diverse trainingen en cursussen georganiseerd om de kwaliteit van de lessen te borgen. Naast de NHF is Jeilkwan ook aangesloten bij de internationale federatie WHF onder registratienummer: NL-008.

Zijn er examens?

Elk half jaar zijn er examens waarbij je een nieuwe band of slip kunt verdienen. Ja, er zijn exameneisen, maar we kijken ook naar het individu. De ene blinkt namelijk uit in trappen en de ander bijvoorbeeld in worpen. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. 

Wilbert Pittens
Wilbert Pittens
2 December 2023
Fijne veelzijdige martial art om te oefenen, goede instructeurs én gezellige club.
Verna
Verna
2 December 2023
Erg toegankelijk voor alle niveaus, goede instructeurs en een zeer gezellige groep! Alleen maar aan te raden 👍
Anne-Marie Meijerink
Anne-Marie Meijerink
19 Juli 2023
Hele fijne plek, trainers zien de kinderen ook echt. Als mijn zoon even wat minder motivatie heeft proberen ze dat met een kwinkslag humor op te lossen, zonder dat de discipline los gelaten wordt. Bij deze sport hoort nou eenmaal respect en discipline. Onze zoon is tot nu toe elk jaar van sport gewisseld, maar gaat nu lekker door naar het volgende seizoen, dat zegt genoeg denk ik!
Patrick Wessels
Patrick Wessels
13 Juli 2023
Leuke veelzijdige trainingen met goede coaches. Onze zoon gaat er met veel plezier naar toe.
dawlah alaswad
dawlah alaswad
11 Juli 2023
Super leuk, en plek om als uitje zelf te kunnen halen blijf zo door gaan
Lynsey k
Lynsey k
9 Juli 2023
Mijn zoon en dochter trainen allebei bij Jeilkwan Martial arts. De lessen worden op een leuke en leerzame manier gegeven. Er wordt o.a. ingezet op conditie, kracht, lenigheid en techniek. Er wordt goed rekening gehouden met de sterke en zwakke punten van de persoon zelf wat de lessen eigenlijk voor iedereen toegankelijk maakt.
Bo Swinnen
Bo Swinnen
1 Juli 2023
Leuke groep en goede trainers, elke training weer lekker intensief!! Ik raad het iedereen aan!
Cheyenne Mutsaars
Cheyenne Mutsaars
21 November 2022
Enorme aanrader. Super leuke groep en een enorme fijne sfeer.
Abel B
Abel B
21 November 2022
Dit is de eerste vechtsport die ik doe en ik train nu twee maanden bij meester Roland en het is een top trainer. Helpt je met al je vragen en geeft duidelijke uitleg. Daarnaast voelde ik me gelijk welkom in de groep. Iedereen was super aardig en hielp als de oefening niet goed ging. Een echte aanrader!

Wat heb je nodig?

Kleding

Bij Jeilkwan trainen we in een Jeilkwan t-shirt, witte vechtsport broek en band. Je hebt de eerste paar jaar dus geen volledig Hapkido pak nodig. Op die manier beperken we de kosten voor startende sporters.

Het Jeilkwan T-shirt is vanwege de uniformiteit verplicht. Heb je nog een witte vechtsportbroek van een andere sport (bijv. Judo, Taekwondo, Karate) dan mag je die gewoon gebruiken. 

Kosten
  • Jeilkwan T-shirt: €22,50
  • Broek: €22,50
  • Band: €6,00 
Beschermers

We trainen soms met beschermers, maar dat doen we pas als je een bepaald niveau en leeftijd hebt bereikt. Als je bij Jeilkwan begint, heb je dus geen beschermers nodig. We hebben ook altijd beschermers die je kunt lenen tijdens de les. 

Gratis proefles

Schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar de training bij Jeilkwan Martial Arts. Tot ziens op de mat!