Image Alt
HAPKIDO

KOREAN SELF-DEFENSE

Tijdens de Korean Self-defense training leer je jezelf verdedigen en werk je aan je fysieke en mentale fitheid. We behandelen voornamelijk situaties die in de praktijk het meeste voorkomen. De trainingen zijn intensief met een goede balans tussen techniek en conditie.

Bij Jeilkwan hangt een open en gastvrije sfeer. Je bent dan ook van harte welkom om een paar proeflessen met ons mee te doen!

Oorsprong

De lessen Korean Self-defense zijn voor een groot deel geïnspireerd op het Koreaanse Hapkido, Hankido en Kyeoksuldo (= Koreaanse vorm van MMA). De basis ligt in oosterse martial arts waar respectvol omgaan met elkaar erg belangrijk is.

Hapkido

Korean Self-defense (hosinsul) is een belangrijk onderdeel van het zwarte band examen van Hapkido. Wil je trainen voor je zwarte band? Volg dan ook de Hapkido les op woensdag.

Sparren

Om jezelf te leren verdedigen is het belangrijk dat je naast je technieken ook doet sparren. We bouwen dit rustig op met diverse spar-oefeningen. We richten ons op zelfverdediging en niet op het scoren van punten zoals bij een wedstrijdsport.

Pressure test

Het presteren onder stress is erg moeilijk en al helemaal in een zelfverdedigings-situatie. We hebben diverse oefeningen waarbij je leert om te gaan met hoge druk. Wat ons betreft is dit een essentieel onderdeel om je echt te leren verdedigen.

Reviews

Jeilkwan heeft me in korte tijd veel geleerd en ik doe en kan nu dingen waarvan ik nooit had verwacht dat ik ze zou kunnen. De sfeer is prima en iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd.

Emile

Goed uitgebalanceerde lessen. Er wordt op een serieuze en vriendelijke manier lesgegeven waarbij persoonlijke vooruitgang centraal staat.

Johnny

Gemotiveerde club leden en met kundige trainer. Zeer divers qua technieken waar je je jaren in kan verdiepen. Top school.

Joris

Trainen bij Jeilkwan is top. Roland heeft een bijzonder prettige en duidelijke manier van trainen. Met veel plezier, passie en liefde voor zijn sport.

Bram

Na elke les voel ik me extra opgeladen. Het geeft me veel extra energie waar ik me goed bij voel.

anoniem

Ik vind sporten bij Jeilkwan de leukste sport die ik tot nu toe heb gedaan.

Gilles
  PROEFLES
  Close

  Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

  Lestijden:

  Lestijden vanaf 5 september 2022:

  Maandag
  20:00-21:30 > Volwassenen
  21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

  Woensdag
  19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
  20:00-21:30 > Volwassenen

  Locatie:
  Jeilkwan