Lessen: Korean Self-defense, Hapkido & Martial Movement | Jeilkwan
Image Alt

Lessen

Lesaanbod

Jeilkwan biedt drie verschillende lessen. Samen vormen ze de perfecte combinatie om een complete martial artist te worden. De meeste leerlingen volgen ze dan ook alledrie.

Korean Self-defense

Realistic & Effective

De effectiviteit van een vechtkunst zit vaak niet zozeer in de stijl, maar in de manier van trainen. De Korean Self-defense lessen richten zich op het effectief toepassen van Koreaanse zelfverdedigingstechnieken. De les heeft een perfecte balans tussen techniek en conditie.

Hapkido

Traditional Martial Art

Tijdens de Hapkido training richten we ons meer op het leren van basisprincipes zoals Cirkel, Flow en Harmonie. De lessen zijn vrij technisch en gericht op het verfijnen van bijvoorbeeld je traptechniek of gewrichtsklemmen.

Martial Movement

Training based on Martial Arts

De Martial Movement training is gericht op conditie, kracht en mobiliteit. Een belangrijk aspect bij vechtsport. Met een goede basisconditie voorkom je blessures en haal je het meeste uit je training.

Korean Self-defense

Realistic Self-defense

Hapkido

Traditional Martial Art

Martial Movement

Training based on Martial Arts

Inschrijven 2 gratis proeflessen


Welke lessen wil je meedoen?

Maandag in Rosmalen
Martial Movement
Korean Self-defense
 
Woensdag in Rosmalen
Hapkido
 
Vrijdag in Den Bosch - Maaspoort
Korean Self-defense (15 tot 30 jaar)
 

Beginners­groep

In Den Bosch hebben we een nieuwe groep opgestart met speciale beginnerslessen Korean Self-defense. Je start allemaal op hetzelfde niveau en krijgt veel persoonlijke begeleiding. We zoeken nog een aantal kandidaten!

 

Close

Jeilkwan is een Martial Art school gevestigd in Den Bosch en Rosmalen met een eigentijdse blik op de hedendaagse vechtkunst. Wij helpen je fysiek en mentaal sterk te worden, jezelf te leren verdedigen en te werken aan je kracht & mobiliteit.

Openingstijden:

Maandag (Rosmalen):
20:30 – 21:30 Martial Movement
21:30 – 22:30 Korean Self-defense

Woensdag (Rosmalen):
21:00 – 22:30 Hapkido

Vrijdag (Den Bosch):
19:00 – 20:30 Korean Self-defense

Locaties:
Jeilkwan