Image Alt

Training

Training

Hapkido

Jeilkwan stijl

Onze trainingsstijl is een moderne interpretatie van de Koreaanse Martial Arts Hapkido & Hankido met inspiratie vanuit het Braziliaans Jiu-jitsu.

Kenmerkend voor de Jeilkwan training is het gebruik van gewrichtsklemmen (submissions), worpen (takedowns) en traptechnieken. Deze klemmen stellen je in staat je tegenstander te controleren zonder schade aan te richten.

Jeilkwan methode

De training bestaat uit 4 onderdelen. Elk onderdeel heeft aparte doelstellingen. De training wordt gebalanceerd opgebouwd en is toegankelijk voor beginners en gevorderden.

  1. FIT
  2. FIGHT
  3. SELF-DEFENSE
  4. MARTIAL ART

1. Fit

Strenght & Mobility training

Je werkt aan je kracht en mobiliteit d.m.v. diverse martial art oefeningen, animal walks, rollen, valbreken en rekken. Een work-out voor heel het lichaam.

2. Fight

Pads training & sparren

Je traint samen met een partner diverse trap- en stootcombinaties op stootkussens (pads). Je werkt aan je conditie, reflexen en je techniek. Tijdens het sparren werk je aan je timing, afstand en toepassing van je technieken. We bouwen het rustig op en gaan respectvol met elkaar om.

3. Self-defense

Praktijk training

Tijdens deze training behandelen we realistische situaties.  Naast de praktische toepasbaarheid van technieken, leer je ook hoe je vervelende situaties kunt voorkomen of de-escaleren.

4. Martial Art

Techniek training

Deze training is gericht op het leren en verfijnen van technieken zoals klemmen en worpen. We besteden extra aandacht aan het toepassen van basisprincipes zoals balans verstoren, cirkelbeweging en het gebruiken van flow.

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Maandag (Rosmalen)
20:30-22:00 > Volwassenen
22:00-22:30 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag (Rosmalen)
21:00-22:30 > Volwassenen

 

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag (Den Bosch)
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag (Den Bosch)
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locaties:
Jeilkwan