Image Alt

Training

Hapkido

Korean Self-defense

Onze trainingsstijl is een moderne interpretatie van de Koreaanse Martial Arts Hapkido & Hankido met inspiratie vanuit het Gracie Jiu-jitsu.

Kenmerkend voor de Jeilkwan training is het gebruik van trappen, stoten, worpen (takedowns) en gewrichtsklemmen (submissions). Deze klemmen stellen je in staat je tegenstander te controleren zonder schade aan te richten.

Jeilkwan methode

De training bestaat uit 4 onderdelen. Elk onderdeel heeft aparte doelstellingen. De training wordt gebalanceerd opgebouwd en is toegankelijk voor beginners en gevorderden.

  1. FIT
  2. FIGHT
  3. SELF-DEFENSE
  4. MARTIAL ART

1. Fit

Strenght & Mobility training

Je werkt aan je kracht en mobiliteit d.m.v. diverse martial art oefeningen, animal walks, rollen, valbreken en rekken. Een work-out voor heel het lichaam.

2. Fight

Pads training & sparren

Je traint samen met een partner diverse trap- en stootcombinaties op stootkussens (pads). Je werkt aan je conditie, reflexen en je techniek. Tijdens het sparren werk je aan je timing, afstand en toepassing van je technieken. We bouwen het rustig op en gaan respectvol met elkaar om.

3. Self-defense

Praktijk training

Tijdens deze training behandelen we realistische situaties.  Naast de praktische toepasbaarheid van technieken, leer je ook hoe je vervelende situaties kunt voorkomen of de-escaleren.

4. Martial Art

Techniek training

Deze training is gericht op het leren en verfijnen van technieken zoals klemmen en worpen. We besteden extra aandacht aan het toepassen van basisprincipes zoals balans verstoren, cirkelbeweging en het gebruiken van flow.

Tijdelijk 2 gratis proefles­sen

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Schrijf je uiterlijk 31 januari 2023 in voor de proeflessen

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locatie:
Jeilkwan