Image Alt
Den Bosch

Zelfverdediging

Zelfverdediging Den Bosch

Bij Jeilkwan Martial Arts geven we les in Koreaanse Zelfverdediging. Tijdens deze zelfverdediging-training behandelen we realistische situaties.  Naast de praktische toepasbaarheid van technieken, leer je ook hoe je vervelende situaties kunt voorkomen of de-escaleren. De trainingen zijn lekker intensief met een goede balans tussen techniek en conditie. We geven les in Sportcentrum De Plek in Den Bosch (Maaspoort). Check ook ons YouTube kanaal voor meer inspiratie.

Meer dan alleen zelf­ver­dedi­ging

Het mooie aan het trainen bij Jeilkwan Martial Arts, is dat het je veel meer brengt dan alleen zelfverdediging. Het beoefenen van Hapkido heeft veel positieve effecten op je dagelijkse leven:

Zelfontwikkeling

Door het beoefenen van Hapkido werk je aan je focus, mindset, maar ook lichaamscontrole, kracht en mobiliteit.

Zelfverdediging

Je leert je verdedigen tegen aanvallen zoals stoten, trappen en diverse vastpakkingen. Het belangrijkste is het controleren van de situatie zowel staand als op de grond.

Zelfbeheersing

We hebben allemaal een druk leven met onze studie en/of werk. Hapkido geeft je een fysieke en mentale uitlaatklep. Je kan je energie kwijt in de training en tegelijkertijd laad je jezelf weer op.

Zelfvertrouwen

Doordat je jezelf beter leert kennen en weet hoe je handelt in moeilijke situaties, werk je aan het vergroten van je zelfvertrouwen.

Reviews

Jeilkwan heeft me in korte tijd veel geleerd en ik doe en kan nu dingen waarvan ik nooit had verwacht dat ik ze zou kunnen. De sfeer is prima en iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd.

Emile

Goed uitgebalanceerde lessen. Er wordt op een serieuze en vriendelijke manier lesgegeven waarbij persoonlijke vooruitgang centraal staat.

Johnny

Gemotiveerde club leden en met kundige trainer. Zeer divers qua technieken waar je je jaren in kan verdiepen. Top school.

Joris

Trainen bij Jeilkwan is top. Roland heeft een bijzonder prettige en duidelijke manier van trainen. Met veel plezier, passie en liefde voor zijn sport.

Bram

Na elke les voel ik me extra opgeladen. Het geeft me veel extra energie waar ik me goed bij voel.

anoniem

Ik vind sporten bij Jeilkwan de leukste sport die ik tot nu toe heb gedaan.

Gilles

Gratis proefles

Schrijf je in voor een gratis proefles en ervaar de training bij Jeilkwan Martial Arts. Tot ziens op de mat!