Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

Making of logo Jeilkwan Hapkido

[lead]Voor onze nieuwe Hapkido school hebben we natuurlijk ook een sterk logo nodig. Dit is belangrijk voor de uniformiteit, herkenbaarheid en voor het uitdragen van een stukje symboliek. Degene die heeft geholpen bij het realiseren van ons Jeilkwan logo en huisstijl is Remco Koppers van reclamebureau Studio Bold.[/lead]

De rode en blauwe kleur symboliseren de eum (yin) en yang uit de Koreaanse vlag. De twee verschillende penseelstreken illustreren een verdedigingssituatie (een worp) en symboliseren de cirkel en de vloeiendheid in de techniek die in harmonie samenkomen. Dit zijn de drie basisprincipes van Hankido. De dynamiek in het logo staat voor onze manier van trainen.

Jeilkwan Hapkido logo

Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.