Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

Pencak silat meets Hapkido

Voordat we daadwerkelijk beginnen met de lessen op 11 januari hadden we de Budozaal te Rosmalen een paar avonden gehuurd om alvast wat proeftrainingen te draaien. Zo ook op 23 november. Ik had twee beoefenaars van Pencak Silat uitgenodigd om een avond Hapkido te trainen.

De training bestond het oefenen van stappen en standen die essentieel zijn voor de cirkeltechnieken binnen Hapkido. Verder hebben we veel aandacht besteed aan valbreken om de avond af te sluiten met diverse verdedigingstechnieken waarbij we gebruik maakten van de eerder geoefende stappen uit de cirkeltechnieken en uiteraard diverse gewrichtsklemmen.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.