Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]Het was hard werken om alle technieken voor het gele band examen in slechts 4,5 maand te leren, maar de gedrevenheid van de groep en het vele herhalen van dezelfde technieken leidde tot een prachtig resultaat: Iedereen geslaagd![/lead]

Vanuit de NHF was Wim van der Linden (4e dan) afgevaardigd om samen met de leraar van Jeilkwan het examen af te nemen. De stof die je voor gele band moet kennen is niet te onderschatten. Deze bestaat uit diverse trappen, stoten, valbreken, weringen, 5 zelfverdedigingstechnieken, de 1e cirkeltechniek en een deel van loopvorm 1.

Na ruim een uur alle technieken te hebben uitgevoerd, werd na een korte evaluatie iedereen gefeliciteerd met het behalen van hun eerste HKD gradatie. Een mooie basis om de komende tijd verder op voort te bouwen. Nogmaals iedereen van harte proficiat!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.