Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]Maandag 23 mei gaf onze Meester Ko Baek-yong voor de eerste keer les in onze dojang bij Jeilkwan te Rosmalen. Onze school is 11 januari dit jaar begonnen met lesgeven in Hapkido en Hankido en wij waren dan ook zeer vereerd dat Meester Ko hoogst persoonlijk les kwam geven.[/lead]

De les begon met een korte warming-up waarna Meester Ko les gaf in diverse stap technieken. Vervolgens leerde we deze stappen toe te passen op diverse zelfverdedigingstechnieken, waaronder de schouderklem. Na een stevige sessie valbreken, achterwaartse val en schouderrol, sloten we de les af met een variatie op cirkeltechniek 1.

Les krijgen van Meester Ko is niet alleen erg leerzaam, maar vooral ook een inspirerende ervaring. Volgende week maandag 30 mei gaan de eerste Jeilkwan leden op voor hun gele band examen. Een betere voorbereiding hadden ze zich niet kunnen wensen.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.