Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]Afgelopen week is Meester Ko aangekomen in Nederland om ons een maand lang les te geven in Hapkido en Hankido. Zaterdag was het eerste seminar georganiseerd op Urk. Met meer dan 40 deelnemers (ook uit Duitsland en Turkije) was het een zeer goede opkomst.[/lead]

Tijdens het seminar werd erg de nadruk gelegd op gevoel (flow) en de juiste timing van je techniek. Zondag werd er voor de NHF leraren een speciale lerarentraining gegeven op het NHF hoofdkwartier in IJsselstein. Al met al dus weer een sportief weekend.

23 mei komt Meester Ko voor het eerst naar Jeilkwan in Den Bosch en wij zijn daarmee uiteraard zeer vereerd. Deze speciale les is besloten en is enkel toegankelijk voor leden van de NHF.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locatie:
Jeilkwan