Bezoek uit Veldhoven en Amsterdam

De laatste week trainen van dit jaar is ingegaan en afgelopen maandag kregen we bezoek van diverse Hapkidoka’s van bevriende scholen uit Veldhoven en Amsterdam. Met meer mensen als normaal op de mat dus!

Na een korte maar pittige warming-up begonnen we met valbreken. Omdat het niveau varieerde van witte tot en met zwarte band, kwamen veel verschillende valtechnieken aan de beurt. Nadat iedereen met een polsklem op de grote blauwe mat was gegooid, was het tijd om te gaan trappen.

Roundhouse, gesprongen roundhouse, wheelkick, spinning heelkick (ook gesprongen) waren trappen die de revu passeerde. We sloten de les af met twee zelfverdedigingstechnieken. Schouderklem op een rechte stoot en los komen uit een rear naked choke.

Na bijna 2 uur trainen was het tijd om de les af te sluiten. Lekker gewerkt, tot de volgende keer!

No Replies to "Bezoek uit Veldhoven en Amsterdam"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.