Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]De laatste week trainen van dit jaar is ingegaan en afgelopen maandag kregen we bezoek van diverse Hapkidoka’s van bevriende scholen uit Veldhoven en Amsterdam. Met meer mensen als normaal op de mat dus![/lead]

Na een korte maar pittige warming-up begonnen we met valbreken. Omdat het niveau varieerde van witte tot en met zwarte band, kwamen veel verschillende valtechnieken aan de beurt. Nadat iedereen met een polsklem op de grote blauwe mat was gegooid, was het tijd om te gaan trappen.

Roundhouse, gesprongen roundhouse, wheelkick, spinning heelkick (ook gesprongen) waren trappen die de revu passeerde. We sloten de les af met twee zelfverdedigingstechnieken. Schouderklem op een rechte stoot en los komen uit een rear naked choke.

Na bijna 2 uur trainen was het tijd om de les af te sluiten. Lekker gewerkt, tot de volgende keer!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locatie:
Jeilkwan