Bezoek uit Veldhoven en Amsterdam | Jeilkwan
Image Alt

Jeilkwan

[lead]De laatste week trainen van dit jaar is ingegaan en afgelopen maandag kregen we bezoek van diverse Hapkidoka’s van bevriende scholen uit Veldhoven en Amsterdam. Met meer mensen als normaal op de mat dus![/lead]

Na een korte maar pittige warming-up begonnen we met valbreken. Omdat het niveau varieerde van witte tot en met zwarte band, kwamen veel verschillende valtechnieken aan de beurt. Nadat iedereen met een polsklem op de grote blauwe mat was gegooid, was het tijd om te gaan trappen.

Roundhouse, gesprongen roundhouse, wheelkick, spinning heelkick (ook gesprongen) waren trappen die de revu passeerde. We sloten de les af met twee zelfverdedigingstechnieken. Schouderklem op een rechte stoot en los komen uit een rear naked choke.

Na bijna 2 uur trainen was het tijd om de les af te sluiten. Lekker gewerkt, tot de volgende keer!

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

Jeilkwan is een Martial Art school gevestigd in Den Bosch en Rosmalen met een eigentijdse blik op de hedendaagse vechtkunst. Wij helpen je fysiek en mentaal sterk te worden, jezelf te leren verdedigen en te werken aan je kracht & mobiliteit.

Openingstijden:

Maandag (Rosmalen):
20:30 – 21:30 Martial Movement
21:30 – 22:30 Korean Self-defense

Woensdag (Rosmalen):
21:00 – 22:30 Hapkido

Vrijdag (Den Bosch):
19:00 – 20:30 Korean Self-defense

Locaties:
Jeilkwan