Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]28 januari was het eerste examen van 2019. Maar liefst 10 man gingen op voor een volgende band of guep. Naast een nieuwe groep die op ging voor hun gele band, hebben we twee nieuwe groene banden, 3 blauwe en 1 paarse bander erbij.[/lead]

Zoals altijd spelen de trappen, stoten, valtechnieken, weringen, sparren en natuurlijk zelfverdediging een ontzettend belangrijke rol tijdens het examen. Er wordt scherp gelet op techniek en effectiviteit. De cirkeltechnieken en hwasangdobeops (visualisatie technieken) zijn bij uitstek examen onderdelen waarbij we kunnen inschatten in hoeverre men de principes van cirkel en flow al leert toepassen.

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locatie:
Jeilkwan