Hapkido examens 2019 | Jeilkwan
Image Alt

Jeilkwan

[lead]28 januari was het eerste examen van 2019. Maar liefst 10 man gingen op voor een volgende band of guep. Naast een nieuwe groep die op ging voor hun gele band, hebben we twee nieuwe groene banden, 3 blauwe en 1 paarse bander erbij.[/lead]

Zoals altijd spelen de trappen, stoten, valtechnieken, weringen, sparren en natuurlijk zelfverdediging een ontzettend belangrijke rol tijdens het examen. Er wordt scherp gelet op techniek en effectiviteit. De cirkeltechnieken en hwasangdobeops (visualisatie technieken) zijn bij uitstek examen onderdelen waarbij we kunnen inschatten in hoeverre men de principes van cirkel en flow al leert toepassen.

Close

Jeilkwan is een Martial Art school gevestigd in Den Bosch en Rosmalen met een eigentijdse blik op de hedendaagse vechtkunst. Wij helpen je fysiek en mentaal sterk te worden, jezelf te leren verdedigen en te werken aan je kracht & mobiliteit.

Openingstijden:

Maandag (Rosmalen):
20:30 – 21:30 Martial Movement
21:30 – 22:30 Korean Self-defense

Woensdag (Rosmalen):
21:00 – 22:30 Hapkido

Vrijdag (Den Bosch):
19:00 – 20:30 Korean Self-defense

Locaties:
Jeilkwan