Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]Afgelopen 15 september kwam Meester Ko Sehwan naar Nederland als begin van zijn Europese tour, waarin hij ook Finland en Spanje bezocht. Hij was uitgenodigd in Veldhoven ter ere van het 25 jarig bestaan van Cheonjikwan, een bevriende Hapkido school van ons.[/lead]

In de eerste week verbleef Meester Ko Sehwan in Veldhoven en verzorgde daar op dinsdag en donderdag de avondlessen. Maandag en woensdag bezocht hij voor de eerste keer (sinds ons korte bestaan) Jeilkwan in Rosmalen! Vooral op maandag was de opkomst enorm. De lessen waren zeer divers, maar met een duidelijk terugkerend thema: ‘Build your house.’ De basishouding van waaruit wij onze technieken doen, kwam steeds weer terug. Zowel bij het verdedigen en counteren van trappen en stoten als bij overnames en klemmen. Vrijdag sloten we een mooie trainingsweek af door met een select gezelschap in de ochtend te trainen.

Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning. Hoewel Meester Ko Sehwan Nederland al veelvuldig heeft bezocht, mocht een tocht over de Binnendieze en de traditionele Bosche Bol niet ontbreken. Zaterdag werd er in Veldhoven een groot seminar georganiseerd en was het daarna tijd om zijn reis te voltooien naar Finland. We hebben erg veel geleerd en genoten van zijn trainingen en hopen Meester Ko Sehwan snel weer terug te zien bij Jeilkwan in de dojang!

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locatie:
Jeilkwan