Image Alt

Jeilkwan Martial Arts

[lead]Afgelopen weekend tijdens de lerarentraining ontving Roland van Boxtel van Jeilkwan Hapkido het Certificaat Lidmaatschap van de World Hanki Martial Art Federation uit de handen van Leon de Heus (7e dan). Leon is de hoofdleraar van de Nederlandse Hapkido Federatie (NHF).[/lead]

We waren op 11 januari 2016 begonnen met lesgeven, maar het ontvangen van het Certificaat Lidmaatschap uit Zuid-Korea met de goedkeuring en handtekening van Meester Ko Baek-yong, maakt het dan toch officieel en dus speciaal. Vanuit de NHF trainen we al jaren onder de bezielende leiding van Meester Ko en hij zal in mei dit jaar ons land weer gaan bezoeken om les te geven.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

Jeilkwan is een gastvrije martial art school met een no-nonsense aanpak gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. We bieden een complete martial art training en richten ons op zelfverdediging en zelfontwikkeling.

Lestijden:

Lestijden vanaf 5 september 2022:

Maandag
20:00-21:30 > Volwassenen
21:30-22:00 > Vrij trainen (open mat)

Woensdag
19:00-20:00 > Jongeren (8 – 15 jaar)
20:00-21:30 > Volwassenen

Locatie:
Jeilkwan